Генеральне прибирання ресторану процес складний, а його виконання потребує знань та зусиль. І використання професійного обладнання та миючих засобів. Найважче завдання генерального прибирання ресторану – кухня (кухонна зона). Яка зазвичай вимагає особливої уваги, оскільки тут зустрічається застарілий жир, який є на всіх поверхнях. Разом з кухонним жиром не можна залишити поза увагою грати жиро уловлювачів, витяжки та вентиляційні канали розташовані поруч із кухонною зоною. Але це не проблема, у клінінгової компанії MasterHouse є досвід, який дозволить навести чистоту, навіть на найзабрудненіших поверхнях.
*Вказана вартість є мінімальною та розрахованою виходячи з площі об'єкта від 650м², за умови обслуговування на постійній основі.
від 43 грн.м² Замовити прибиранняНаша компанія надає такий вид послуги, як чищення систем вентиляції у різних приміщеннях комерційного, так і приватного типу. При цьому розрахунок вартості цього виду послуги розраховується виключно індивідуально, виходячи з технічного завдання Замовника та складності виконання цього виду робіт. Для оцінки точної вартості послуги наш експерт-технолог обов'язково оглядає всі приміщення об'єкта, де необхідно провести читання вентиляційних систем. Після чого з вами зв'язується наш менеджер і називає точну вартість виконання даного виду робіт для Вашого ресторану.